Gulvvarme på 1-2-3

Varmefolie fra Saga parkett Foto: sagaparkett.no
Varmefolie fra Saga parkett
Foto: sagaparkett.no
Varmefolie fra Saga Parkett er den enkleste måten å få varme i gulvene på.

Den tynne varmefolien (0,2mm) har en varmeeffekt på 60W/kvm og bygger totalt kun 6,2 mm, med underlagsplate. Underlagsplaten gir god isolasjon og støydemping, og gir samtidig plass for nedfelling av koblingsboksene. Dette systemet monterer du nemlig helt selv, uten bruk av elektriker. Kontrolleren er enkel å betjene og kan stilles inn på dag- og natt-senkning helt etter dine ønsker. Temperaturen styres etter en gulvføler og vil aldri overstige 27°C i overflaten på gulvet. SAGA Comfort tilfredsstiller derfor kravet til alle store gulvleverandører.

Se hvor lett det gjøres

Du kan lese mer om systemet her